Het online medium en levensvragen portaal

Aanmelden

Wanneer je het even niet meer weet of vastgelopen bent in het leven, relaties, werk of financieel? Dan staan er ervaren deskundigen voor je klaar om je weer op weg te helpen!

Toekomst voorspellen en Levensvragen Coaching

Hulptweet voorspelt uw toekomst. Hulptweet is een spirituele hulp- en advies orgaan met coaches met elk hun eigen discipline. Een garantie op een luisterend oor en tevens een waardevol en eerlijk antwoord Wij verbinden verleden, heden en toekomst. Samen met uw persoonlijke coach zal uw toekomstig levenspad bekeken worden. Wilt u meer informatie over één van de spirituele coaches, ga dan snel naar de coaches/astrologen op deze website. Spirituele disciplines op Hulptweet: Astrologie 2023, ,Aura lezen Droomuitleg, Numerologie , Foto lezen, menthal coach, Tarotkaarten, Paragnosten,magnetiseren

Leven en levensvragen

Je hebt alles in je om geluk (ook te begrijpen als rust, acceptatie, zingeving, vrede, spiritualiteit, en soms als echt geluk) te vinden in het leven. Toch is dat voor de meesten van ons maar moeilijk. In het geval dat je dit té lastig vindt, kan het helpen jezelf deze vragen te stellen: Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? Wat maakt me gelukkig? Wat weerhoudt me? Je weet pas waar je geluk (rust, acceptatie, zingeving, vrede, spiritualiteit) kunt zoeken als je jezelf voldoende kent en weet waarom je doet zoals je doet. Zonder die kennis kun je je hele leven zoeken en het verkeerde vinden. Wanneer je de patronen die je (on-)bewust weerhouden van het leren kennen van jezelf en je wereld onderkent en accepteert, geeft je dat ruimte om een nieuwe, robuuste identiteit te ontwikkelen. Deze identiteit is vervolgens je grootste kracht bij het vinden van het geluk (rust, acceptatie, zingeving, spiritualiteit) waarnaar je op zoek bent.

Verschillen tussen man en vrouw

Man en vrouw zijn grotendeels aan elkaar gelijk maar verschillen op wezenlijke punten. Ze verhouden zich op fundamenteel andere wijze tot zichzelf en de wereld om hen heen en geven hun leven op totaal andere wijze vorm. Beide geslachten zoeken wel hetzelfde in het leven: gelukkig worden oftewel, eenvoudiger gezegd, vrede met het bestaan sluiten. Meisjes zijn al vanaf de geboorte meer gericht op en geboeid door mensen dan door dingen terwijl dat bij jongens precies andersom is. Meisjes zijn geboeid door het contact met anderen terwijl jongens meer geïnteresseerd zijn in hoe de dingen in elkaar zitten.

Brein en denken

De mens is in zijn ontwikkeling, in het bijzonder die van het zenuwstelsel en brein, een gelaagd wezen. De hersenen vormen geen eenheid maar bestaan uit, grofweg gezien, drie delen, die maar matig contact met elkaar hebben. Het resultaat is een veelheid aan interne conflicten tussen de drie delen. In oorsprong bestonden de hersenen slechts uit de hersenstam, de hypothalamus en de zenuwen in ons lichaam. Dit stelsel regelt alle fysieke basisfuncties zoals we die nog steeds kennen: eten en drinken, instincten en driften, seks en voortplanting, slapen en wakker zijn, ontlasten, reflexmatige handelingen zoals schrikken, en delen van het vechten of vluchtensysteem. Het functioneert vrijwel autonoom. We hebben dit deel van het brein gemeen met zo goed als alle lagere diersoorten.

Wilt u een deskundig advies op maat? of een astrologisch consult?